WORKSHOPS
ZATERDAG 12 AUGUSTUS WORKSHOP HOUT BEWERKEN

OOK IN 2017: WORKSHOP GLAZEN SCHAAL MAKEN
Data: 2 SEPTEMBER
BEELDHOUWEN
In de maanden juli, augustus en september 2017 organiseert World Art House workshops intuïtief beeldhouwen in steen. De data staan op de site. Klik rechtsboven voor de beschikbare data en het inschrijfformulier.

OPEN ATELIER OP VRIJDAG
Voor de ervaren beeldhouwer hebben wij op de vrijdagen dat er geen workshop is ruimte beschikbaar om te werken in eigen tempo en met eigen gereedschap. Neem contact op voor meer details.


Workshop intuïtief beeldhouwen
De beeldhouwworkshops worden met succes al voor het 18e jaar georganiseerd. In 2017 worden de workshops beeldhouwen georganiseerd in Well (L). De workshops zullen begeleid worden door Norbert Simons en Jan Hanckmann.
Het ontspannen en intuïtief werken vanuit de steen vormt de basis van de workshop. Intuïtief beeldhouwen is een werkwijze waarin de uiteindelijke vorm ontstaat uit een direct contact tussen materie (steen) en gevoel. In de workshop leren wij u werken met de steen en de handgereedschappen die nodig zijn om de steen te bewerken. Ervaring is niet nodig. Motivatie en interesse vormen de basis om deel te nemen aan deze workshop. Het maximum aantal deelnemers per dag is acht. Deelname is geheel op eigen risico.


Workshoptijden
Elke workshopdag begint om 09.30 uur met ontvangst en koffie. Rond 13.00 uur wordt de lunch geserveerd. ‘s Middags kan er tot 17.00 uur worden gewerkt U heeft minimaal 3 dagen nodig om een werkstuk te creëren. De dagen hoeven niet aaneengesloten geboekt te worden.

Kosten
De kosten zijn € 65.00 per losse dag, 3 dagen € 165.00, extra dagen € 45.00. Bij het bedrag van de workshop is inbegrepen gebruik van diverse handgereedschappen, koffie, thee, lunch en begeleiding.


Steensoorten
In de workshop kunt u een keus maken uit diverse steensoorten. De steensoorten variëren in hardheid, formaat en kleur. Uiteraard wordt u geadviseerd welke steensoort voor u geschikt is. Dit hangt af van al dan niet eerder opgedane ervaring.
Enkele soorten zijn: serpentijnsteen, springsteen en opaalsteen uit Zimbabwe, speksteen uit China en India, albast in verschillende kleuren uit Portugal en rood, aubergine en groen gekleurde steen uit India. Steen koopt u per kilo vanaf € 2,50 p/kg. De steen wordt op de eerste dag afgerekend. Ook handgereedschap is te koop.


Deelname
Klik rechtsboven voor de data en het inschrijfformulier.
De workshopdagen mogen aaneengesloten zijn of met onderbreking. Na aanmelding ontvangt u ter bevestiging een factuur. Na betaling is uw deelname definitief.

SCHILDEREN
Ghana Style of Aboriginal Painting op aanvraag.


GLAZEN SCHAAL MAKEN
OP ZATERDAG 2 SEPTEMBER is er weer een workshop.In een halve dag maakt men een prachtige glazen schaal onder deskundige leiding van Minca Albers.
Kosten € 75,00 p.p. inclusief materiaal, koffie/ thee.
GLAZEN HANGER MAKEN
Deze workshop is ook geschikt voor kinderfeestjes. In 2 uur tijd maakt men een mooie glazen hanger, die meteen mee genomen kan worden. Data op aanvraag. Kosten: Euro 17,50 p.p.


ARRANGEMENTEN
Voor familiedagen, personeelsuitjes, teambuildingsessies, vergaderingen, etc. kunnen er speciale afspraken gemaakt worden.
Ook kunnen wij catering op maat voor u verzorgen.

DEELNAME IS GEHEEL OP EIGEN RISICO.

World Art House, Elsteren 11, 5855 AS Well, Tel. 0478 502900

Overnachtingsmogelijkheden Well
Beeldig Huisje (op lokatie in de beeldentuin bij World Art House 0478502900)
B&B La Belle Meuse, tel.0478 502449, www.labellemeuse.nl
B&B Sterrenbos, tel.0478 501836
B&B Halve Maan, tel.0478 641969
B&B VIOS Well, tel.0478 501481, www.bbvios.nl
Leukermeer Vakantiepark, tel.0478 502444 , www.leukermeer.nl